Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalar
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor ile oynayacakları maç öncesi, takımın performansını ve oyuncu durumlarını değerlendirdi. Yalçın, kazanma he
25 Okunma
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu. Yalçın sözlerine, "Kendi oyun mantığımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. İç saha oyunlarımız, pozisyonlarımız belli. Herkes kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz. İkinci yarı maçlar herkes için zor olacak. Zemin de ağır. Geçen hafta bir sekteye uğradık. Oyunsal anlamda güçlendik. Takımda bazen düşüşler oluyor, oyunun doğasında bu var. Umarım kazanırız." ifadeleri ile başladı.
"HERKES KENDİ POZİSYONUNDA OYNUYOR"
"Mustafa forvet oynayacak. 1 aydır antrenman performansı iyi. Bugün onla başlamayı tercih ettim. Bilal kendi yerinde. Cengiz sakatlıktan döndü, normale dönüyor. Ndidi'nin başından ciddi bir olay geçti, babasını kaybetti. Başsağlığı dileyelim. Herkes kendi pozisyonunda oynuyor. Tamamen performansa bağlı 1-2 değişiklik olabilir."
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği









Yorumlar