Orkun Kökçü: "Maç Kazanmalıyız, Golün Anlamı Yok!"
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Eyüpspor ile 2-2 berabere kaldı. İlk 11'de başlayan Orkun Kökçü, ilk golünü attıktan sonra açıklamalarda bulund
23 Okunma
Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Eyüpspor ile 2-2 beraberlik yaşayan Beşiktaş'ta, karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve ilk golünü atan Orkun Kökçü maç sonrası açıklamalarda bulundu.
İŞTE ORKUN KÖKÇÜ'NÜN SÖZLERİ:
Maçın geneline baktığımızda, daha arzulı ve enerjik olmalıyız. Biraz geride kaldık. 1-0 öne geçtik ama istediğimiz tarzda mücadele edemedik. Söyleyecek çok şey var ama en iyisi burada anlatmayayım. İlerlememiz gerekiyor, bu hoş bir durum değil! İlk golümü attım ama benim için fazla anlamı yok! Gol atmayayım, yeter ki maç kazanabilelim! Sıfır golle bitireyim... Golle ilgili bir mutluluk hissetmiyorum, üzüntü içindeyiz! Bu olmaması gereken bir durum!
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği









Yorumlar