Beşiktaş, Matias Soule İçin Roma ile Temas Kurdu
Beşiktaş, sağ kanat için Matias Soule ile ilgileniyor ve Roma ile görüşmelere başladı. Transfer süreci hakkında detaylar haberimizde.
59 Okunma
Transfer çalışmalarını titizlikle sürdüren Beşiktaş, sağ kanat pozisyonu için yeni adımlar atmaya başladı. Mohamed Salah ile yapılan görüşmelerin durdurulmasının ardından, siyah-beyazlılar alternatif oyuncular üzerinde yoğunlaşmaya karar verdi. Bu bağlamda, Roma'da forma giyen 23 yaşındaki Arjantinli sağ kanat oyuncusu Matias Soule'yi transfer etmek istiyor. Beşiktaş, Soule için İtalyan kulübü ile görüşmelere başladı ve temaslar sağlandı. Genç futbolcunun sözleşmesi Haziran 2029'da sona erecek.
35 MİLYON EURO
Matias Soule'nin piyasa değeri 35 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Milan ve Fiorentina da bu oyuncuyu yakından takip ediyor. Beşiktaş'ın Roma ile ilk temasları gerçekleştirdiği ifade edildi. Serie A temsilcisinin, Soule için 35 milyon eurodan daha düşük bir bedelle anlaşmayı düşünmediği bildiriliyor. Temmuz 2024'ten bu yana Roma forması giyen Soule, 81 resmi maçta 12 gol ve 13 asistle katkı sağladı. 25 gole direkt etki eden Arjantinli, sol ayağını etkili bir şekilde kullanıyor ve zaman zaman sol kanatta da görev alabiliyor.
DURAN TOPLARDA ÇOK ETKİLİ
Matias Soule, güçlü sol ayağı ile frikik ve kornerlerde öne çıkıyor. Frikikten attığı gollerle tanınan bu Arjantinli futbolcu, uzaktan şutlarla da etkili olabiliyor. Çok yönlü bir hücum oyuncusu olan 2003 doğumlu Soule, asist ve gol yetenekleriyle dikkat çekiyor.
JUVENTUS'UN ALTYAPISINDA YETİŞTİ
2019 yılında Arjantin'in Velez kulübünde yetenekleri keşfedilen Matias Soule, Juventus'a transfer edilerek İtalya'ya getirildi. Juventus altyapısında 2020-2024 yılları arasında yer alan Soule, 2024-2025 sezonunun başında Roma'ya 28 milyon euro karşılığında katıldı.
Muhabir: Atahan Coşkun
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği

