Beşiktaş, Slovakya Kampını İki Hazırlık Maçıyla Tamamlayacak
Beşiktaş, Slovakya'da gerçekleştirdiği kampı 14 Temmuz'da iki hazırlık maçıyla sonlandıracak.
45 Okunma
Beşiktaş, yeni sezon için gerçekleştirdiği hazırlıklar çerçevesinde 14 Temmuz Salı günü oynayacağı iki hazırlık maçıyla Slovakya'daki kampını tamamlayacak.
Siyah-beyazlılar, ilk maçında TSİ 12.00'de Slovak ekip Dinamo Malzenice ile karşılaşacak. Bu mücadele, Beşiktaş'ın konakladığı X-BIONIC SPHERE'de basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.
Beşiktaş, günün ilerleyen saatlerinde TSİ 18.30'da Anton Malatinsky Stadı'nda bir diğer Slovak temsilcisi Spartak Trnava ile karşılaşmayı planlıyor.
Siyah-beyazlı takım, bu iki maçın ardından Slovakya’daki kampını sona erdirecek.
1 Temmuz’da Slovakya’ya ulaşan Beşiktaş, 14 günlük yurt dışı kampını kafilenin Trnava’dan İstanbul’a dönüşüyle tamamlamayı hedefliyor.
Siyah-beyazlı ekip, kampın ardından Danimarka ekibi Midtjylland ile İstanbul’da oynanacak UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turu ilk maçına hazırlık yapacak.
Muhabir: Atahan Coşkun
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği

