Beşiktaş, Trabzonspor Karşısında 2-0'lık Mağlubiyet Aldı

Beşiktaş, Trabzonspor'a 2-0 yenilerek 8. haftayı geride bıraktı. Teknik direktör Vincenzo Italiano, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Trabzonspor Karşısında 2-0'lık Mağlubiyet Aldı 19 Ekim 2026 23:38 14 Okunma

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'a 2-0'lık bir skorla yenildi. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Vincenzo Italiano, maç sonrası yaptığı değerlendirmelerde önemli noktalara değindi.

İŞTE O SÖZLERİ

"Önceki mağlubiyetlerde rahatsızlık hissediyordum, büyük bir öfke duyuyordum ama bu sefer durum farklıydı... Performansımızdan oldukça memnunum. Andre Onana, müthiş kurtarışlar yaptı. Rakibe çok fazla fırsat vermedik. Trabzonspor'a karşı iyi bir hazırlık süreci geçirdik ama bazı alanlarda eksikliklerimiz oldu. Bu konuları düzeltmek için çalışmalıyız. Takımımın performansından memnunum ama sonuç bu durumu yansıtmıyor. Onların evinde pas yaparak çok topa sahip olduk. Bu eksiklikleri giderirsek daha iyi bir sonuç elde edeceğimize inanıyorum."

"DEPLASMANDAKİ PUAN KAYIPLARI..."

"Geliştirmemiz gereken bazı unsurlar mevcut. Daha karakterli bir oyun sergilemeliyiz, son paslar ve vuruşlar daha etkili olmalı. Konsantrasyon seviyemiz yükseltilmeli. Kendi sahamızda bu konuda çok başarılıyız ama deplasmanda aynı performansı gösteremiyoruz. Puan kayıplarımız oldu... Bu sorunlara çözüm bulmak mümkündür, imkansız değil. Evimizden uzak kaldığımızda sıkıntılar yaşıyoruz, bunu aşabiliriz. Sadece çalışmamız gerekiyor... Ligde her bir puanın önemi büyük. Bu durumu geliştirmeliyiz." dedi.

Muhabir: Atahan Coşkun