Beşiktaş'ın Kaleci Arayışı ve Altay Bayındır Gelişmeleri

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın görevinden ayrılmasının ardından transfer çalışmalarına devam ediyor. Milli kaleci Altay Bayındır ile ilgilendikleri bildirilirken,

Beşiktaş'ın Kaleci Arayışı ve Altay Bayındır Gelişmeleri 19 Mayıs 2026 18:14 80 Okunma

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılmasının ardından transfer faaliyetleri sürüyor. Ersin Destanoğlu ve kiralık olarak takıma katılan Devis Vasquez'in sözleşmelerinin bitmesiyle kaleci arayışına giren siyah-beyazlıların, uzun süredir Altay Bayındır'la anlaşıldığı haberleri gündemde.

Dünyaca ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Altay transferi ile ilgili son durumu paylaştı. Romano, milli kalecinin bu yaz Manchester United'dan ayrılmasının mümkün olduğunu vurguladı. Beşiktaş'ın transfere olan ilgisinin devam ettiğini, ancak transferin siyah-beyazlı ekibin yeni teknik direktörüne bağlı olduğunu açıkladı.

İŞTE O HABER

Muhabir: Atahan Coşkun