Acımasız Golcü Mario Gomez
Uzun bir aradan sonra Alman Milli Takımı'na geri dönen Mario Gomez'in, bu aksam 22.00'de başlayacak olan hazırlık maçında Fransa karsısında 11'de sahada olaca
1176 Okunma
Uzun bir aradan sonra Alman Milli Takımı'na geri dönen Mario Gomez'in, bu aksam 22.00'de başlayacak olan hazırlık maçında Fransa karsısında 11'de sahada olacağı belirtildi.
Bu arada teknik direktör Löw de oyuncusuna övgüler yagdırmaya devam ediyor. Alman hoca, Gomez için "O kendine güveni oldugunda ceza sahası içinde penaltı bölgesinde tehlikeli bir oyuncu, hatta acımasız. Bu durumda bize yardımcı olur" ifadelerini kullandı.
Mario Gomez, Alman Milli Takımı'nın formasını en son 2014 yılında Arjantin'e karşı giymiş fakat Löw onu 57'inci dakikada oyundan almıştı. Alman Milli Takım formasıyla 60 maçta 25 gol atan Gomez, milli takımdaki son gollerini ise 13 Haziran 2012'de Hollanda'ya karşı Euro 2012'de atmıştı. 2-2 biten o maçta Gomez duble yapmıştı.
Fotomaç
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği









Yorumlar