• Turgay Malatyalı
    Turgay Malatyalı

    turgaymalatyali94@gmail.com

    19 Eki 2015 17:00 8470 Okunma

Öncelikle belirtmek isterim azalan gol sayısı bizi karamsarlığa itmemeli oynanan oyunun her gün üzerine koyuyoruz. Ben Türkiye liginde daha önce hiç bu kadar akışkan ve hızlı pas yapan bi takım görmedim. Çok kişiyle bu pasları yaptığımız için de ani hücumlara fırsat veriyoruz. Şenol hocanın da özellikle vurguladığı nokta bu. Atiba ya da Rhodolfo olmasa son çok farklı olabilirdi. Çok güçlü bi forvetin organize ettiği Rize takımı zaman zaman tehlike yarattı. Müthiş bi pres ve alan savunması yaptılar. Ama başta söylediğim gibi bu pas trafiği Rize takımını çok yordu o kadar ki son on dakika koşamadılar bile. Eğer biz o pres karşısında verilen pozisyonlardan korkup uzun top oynasaydik bu maçı kaybederdik. Ama sabirla hata yapa yapa ve cesurca oynadik.

Burada Quaresma’ya apayrı bi parantez açmak istiyorum. Besiktaşı aldı götürdü dün gece ve çok farklı bi zenginlik kazandırdı oyuna. Besiktas’a ilk geldiği sezondan beri nerdeyse tüm maçlarını izlemiş biri olarak söylüyorum ben Quaresmayi daha önce hiç bu kadar hırslı görmemiştim. Bu da Şenol hocanın planının tıkır tıkır işlediğini gösterir. Quaresma gibi bir yapıya sahip oyuncuya formanın kartalın ağzında olduğunu hissettirmek işte öyle bir hırs verir futbolcuya. Bu takım bu sene şmpiyon olacak, olması lazım, olmak zorunda. Artık bu takımın ne olması gerektiğine siz karar verin. Benim aklıma Barcelona geliyor mesela:))

Bu takımın maçına bu kadar az taraftar gitmesi benim çok yaralıyor yemin olsun imkanim olsa her Beşiktaşlıyı götürmek isterim. Çünkü bu takım bu sene oynuyor hem de iyi oynuyor (Allah nazarlardan ve yazarlardan saklasın) Burada Beşiktaş taraftarına seslenmek istemiyorum beni yanlış anlamasinlar ama iyi günde kötü günde demek bu değildir.

YORUMLAR