Adem Ljajic yeniden kulübeye

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Konyaspor maçının ilk 11'ini şekillendirmeye başladı... Başarılı teknik adamın Adem Ljajıc'i kulübeye çekmesi bekleni

Adem Ljajic yeniden kulübeye 18 Kas 2019 23:37 593 Okunma

'in son 5 haftasında 13 puan toplayarak ayağa kalkan 'ta, teknik direktör İttifak Holding maçının ilk 11'ini şekillendirmeye başladı.

Üst üste oynanan maçlar neticesinde yorgun olduğu için teknik heyet tarafından zaman zaman dinlendirilen Adem Ljajic'in, Konyaspor deplasmanında da kulübeye çekilebileceği ortaya çıktı.

Abdullah Avcı, savunmayı , Domagoj Vida, Victor Ruiz ve 'den kurmayı planlıyor. Defans hattının önünde yetişmesi durumunda ve Mohamed Elneny'yi oynatacak olan Avcı, forvet arkasında yine Abdoulay Diaby'yi görevlendirmeyi düşünüyor.

Kevin N'Koudou'nun sakatlıktan golle dönmesi nedeniyle sol kanatta sıkıntı yaşamayacak olan Avcı'nın, sağ kanatta ile Tyler Boyd arasında kararsız kaldığı öğrenildi.

Forvette 'ı oynatacak olan Beşiktaş'ın teknik patronu rakip analizi konusunda da hazırlıklarını büyük bir titizlikle devam ediyor. Konyaspor'un bol pasa dayalı defansif oyun yapısından çekinen Abdullah Avcı, buna karşı bazı önlemler alacak.

Yorumlar