Alkışlar Panzer Gomez'e
Gaziantep filelerini 2 kez havalandırarak Süper Lig’deki gol sayısını 15’e çıkaran Mario Gomez’in başarısı Almanya’da da yankı buldu.
1326 Okunma
Gaziantep filelerini 2 kez havalandırarak Süper Lig’deki gol sayısını 15’e çıkaran Mario Gomez’in başarısı Almanya’da da yankı buldu. Siyah-beyazlı forvet, Avrupa liglerinde haftanın en başarılı Alman futbolcuları arasında gösterildi.
Eurosport.de sitesi, “Avrupa’da Alman futbolcular Mesut Özil ve Mario Gomez golleriyle yıldızlaştı” diye yazdı. Almanya Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde ise “Mesut Özil ve Gomez attı, Beşiktaş ve Arsenal kazandı” başlığı kullanıldı.
Bild gazetesi, Mario Gomez’in gollerini farklı bir açıdan görerek, “Mario Gomez’in bu performansını Almanya için EURO 2016’da bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.
Milliyet
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar