Beşiktaş, Antalyaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında yarın yapılacak Antalyaspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını tamamladı. Antrenmandan bazı oyuncuların katılamadığı
43 Okunma
Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında yarın oynayacağı Antalyaspor maçına hazırlıklarını devam ettiriyor. Sergen Yalçın yönetimindeki idman, oyuncuların kondisyon ve taktik çalışmayı içeren bir seansla gerçekleştirildi. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, taktiksel çalışmalarla tamamlandı. Tedavi süreci sürdüğü için Rafa Silva ve Necip Uysal ile annesinin rahatsızlığı dolayısıyla Brezilya'da bulunan Gabriel Paulista, antrenmanda yer almadı.
CİHAN AYDIN DÜDÜK ÇALACAK
Beşiktaş'ın Süper Lig'de yarın akşam deplasmanda gerçekleştireceği Antalyaspor mücadelesini hakem Cihan Aydın idare edecek. Aydın'ın yönettiği karşılaşmalarda siyah-beyazlı ekip 2 galibiyet, 1 yenilgi ve 2 beraberlik elde etti. Hatayspor karşısında 2-2 berabere kalan Beşiktaş, Alanyaspor ile de 1-1 beraberlik yaşadı. Ancak Trabzonspor'u 2-1, Bodrum FK'yı ise 4-0 mağlup ederken, Başakşehir'e 2-0'lık skorla yenilgiyi kabul etti.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar