Beşiktaş, Kasımpaşa ile 1-1 Berabere Kaldı, Taraftar Tepkili
Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa'ya konuk oldu ve mücadele 1-1 berabere bitti. Siyah-beyazlıların taraftarları, karşılaşma sonrası oyunculara v
73 Okunma
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında mücadele etti. Oyun 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken, siyah-beyazlılar bir kez daha galibiyet fırsatını değerlendiremeyerek zirve yarışında önemli bir puan kaybı yaşadı.
Maç sonrası Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki deplasman tribününde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar, büyük bir öfke içindeydi. Siyah-beyazlı taraftarlardan hem oyunculara hem de teknik direktör Sergen Yalçın'a yönelik sert tezahüratlar yükseldi.
Taraftarların, "Şampiyonluk gitti aferin çocuklar!" ve "Sergen gelecek hesap verecek!" şeklindeki tezahüratları, takıma karşı gösterilen tepkilerin boyutunu ortaya koydu.
SERGEN YALÇIN TRİBÜNLERE GİTTİ
Beşiktaş tribünlerinden gelen tepkilerin ardından, Sergen Yalçın'ın soyunma odasından çıkarak deplasman tribününe gittiği gözlemlendi.

YALÇIN'DAN BEŞİKTAŞ TRİBÜNÜNE: FENERBAHÇE DERBİSİNİ KAZANMAK İÇİN...
Sergen Yalçın, Beşiktaş tribününe şu sözlerle seslendi: "Taraftar bu camianın gerçek sahibi. Bunu asla unutmayın. Benimle birlikte hem iyi, hem de kötü günler yaşadınız. Fenerbahçe derbisini kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Size söz veriyorum."

-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar