Beşiktaş, Malmö maçı hazırlıklarını tamamladı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda İsveç'in Malmö takımı ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Beşiktaş, Malmö maçı hazırlıklarını tamamladı 04 Oct 2018 01:29 259 Okunma

Teknik direktör yönetiminde yapılan ve basına ilk 15 dakikası açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. İdman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

, yarın TSİ 22.00'de ile oynayacağı maçtan sonra özel uçakla 'ya giderek pazar günü oynayacağı maçına kadar kamp yapacak.

Yorumlar