Beşiktaş, Yeni Sezon İçin Kaleci Takviyesi Yapmayı Plana Alıyor

Beşiktaş, yeni sezon için Türk kalecilerle kadrosunu güçlendirmeye hazırlanıyor. Ersin Destanoğlu'nu korumak isteyen teknik heyet, yerli kaleciler üzerinde yo

Beşiktaş, Yeni Sezon İçin Kaleci Takviyesi Yapmayı Plana Alıyor 02 Apr 2026 12:09 50 Okunma

Yeni sezonda kadrosuna kaleci takviyesi yapmayı hedefleyen Beşiktaş'ın planları şekillendi. Siyah-beyazlıların bu sezon kalecilerinin Türk olması bekleniyor. Ersin Destanoğlu'nu takımda tutmayı amaçlayan teknik ekip, transferde yerli bir oyuncu talep ediyor. Bu bağlamda Altay Bayındır ve Berke Özer'in isimleri öne çıkarken, özellikle Altay Bayındır'ın transferde bir adım önde olduğu vurgulanmakta.

SICAK BAKIYOR

Manchester United ile sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek olan Altay'ın, daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma geçmek istediği bildirildi. 27 yaşındaki file bekçisinin Beşiktaş'a sıcak baktığı kaydedildi. Sezon başında Lille'e transfer olan ve kontratı Haziran 2029'a kadar sürecek olan Berke Özer'in ise ilk etapta Avrupa'da kalmayı istediği ifade edildi. Kartal'da kaleci pozisyonunun Türk oyuncuya emanet edilmesi hedefleniyor.

ERSİN'E GÜVEN TAM

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yeni sezonda kaleci transferi yapılması planlansa da Ersin Destanoğlu'na büyük bir güven besliyor. Gelecek sezonda Ersin'e forma vermeyi sürdürecek olan Sergen Yalçın'ın, yeni gelecek kaleciyi rotasyonda kullanacağı bildirildi.

ALTAY'LI PAYLAŞIM

Beşiktaş'ın A Milli Futbol Takımımız için yaptığı paylaşımda Altay Bayındır'a dikkat çekildi. Ayyıldızlı ekibimizin Kosova maçı için hazırlanan görselde kaleci olarak Altay gösterildi. Bu durum, Beşiktaş taraftarları arasında büyük bir heyecan yarattı.

Yorumlar