Beşiktaş'a Veli Kavlak Müjdesi!
Veli Kavlak yeşil sahalara dönmek için sabırsızlanıyor. Haftaiçi takımla çalışmalara başlayacak olan Veli, "Çok yoruldum ve yıprandım ancak her şey yoluna gir
1207 Okunma
Bir süre önce omzundaki ağrılar nedeniyle üçüncü kez ameliyat masasına yatan ve Beşiktaş'la sözleşmesini Ocak ayına kadar donduran Veli Kavlak, yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor. Daha önce yapılan iki ameliyattan verim alamadıklarını söyleyen Veli, "Acı çekmekten kendimi futbola veremiyordum. Artık her şeyi geride bırakmak istiyorum." dedi. .
Sakatlık sürecinde oldukça yıprandığını belirten Veli Kavlak, "Kader böyleymiş. Milletin ayağı, bacağı kırılıyor sahaya dönüyor ama ben bu omuz ağrılarından kurtulamadım. İnşallah son ameliyatım sonra her şey yoluna girecek." ifadelerini kullandı. Çarşamba günü çalışmalara başlayacağını belirten Veli, "Çok hırslıyım. Futbolu ve takım arkadaşlarımı çok özledim. Beşiktaş'a döndüğümde kaldığım yerden devam etmek istiyorum" şeklinde konuştu. .
Aspor
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar