Beşiktaş El Arabi'yi isteyince Olympiakos harekete geçti! Transfer...

Bir süredir Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Olympiakos'un Faslı futbolcusu Youssef El Arabi'den kötü haber geldi. Yunan temsilcisinin oyuncuya sözleşme u

Beşiktaş El Arabi'yi isteyince Olympiakos harekete geçti! Transfer... 17 May 2020 11:28 495 Okunma

'ın yeni sezonda kadrosuna katmayı planladığı 33 yaşındaki golcü Youssef 'de beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yunan basınından Sportime'da yer alan habere göre oyuncusunu bırakmak istemeyen , Faslı yıldıza sözleşme uzatma teklifinde bulunucak.

El Arabi'nin, Yunan temsilcisi ile olan mukavelesi 2021 yılında sona eriyordu. Bu sezon toplamda 39 maça çıkan Faslı oyuncu, 24 gol atarken 6 da asist yapma başarısı gösterdi.

YOUSSEF EL-ARABI KİMDİR?

3 Şubat 1987'de 'nın Caen şehrinde doğan Youssef El-Arabi aslen Faslı. Fas Milli Takımı'nda da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, 41 maçta 15 gol attı. Futbola Mondeville'de başlayan ve SM Caen'de profesyonel olan El-Arabi, Al-Hilal'etransfer oldu. Granada ile Avrupa'ya dönen ünlü santrafor Lekhwiya (Al Duhail) ile 'a adım attı. Son olarak Yunan ekibi Olympiakos'a olan ve oynadığı takımlarda iyi istatistikler yakalayan El-Arabi, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor.


Yorumlar