Beşiktaş-Genk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'ye deplasmanda 2-0 yenilen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Genk'le karşılaşacak. 25 Ekim Perşembe günü oynanacak ve TSİ 22:00'de

Beşiktaş-Genk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 23 Eki 2018 14:07 625 Okunma

BEŞİKTAŞ ÜÇÜNCÜ SIRADA YER ALIYOR
, UEFA 'nde ile yapacağı maç öncesinde 3 puan ve averajla üçüncü sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar UEFA I Grubu'ndaki maçı öncesinde çıktığı Sarpsborg maçını 'ta 3-1 kazanmış, Malmö'ye ise deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. 'ın topladığı 3 puanla üçüncü sırada yer aldığı I Grubu'nda yine aynı puana sahip diğer takımlardan Sarpspor liderlik koltuğunda otururken, Genk ikinci ve Malmö son sırada yer alıyor.

İLK İKİ SIRADA YER ALAN TAKIM TUR ATLAYACAK
Beşiktaş'la birlikte Sarpsporg, Genk ve Malmö'nün yer aldığı grupta takımlar toplam 6 maç yapacak. Grupta ilk iki sırada yer alan takımlar bir üst tura yükselecek.

BEŞİKTAŞ'IN 4 MAÇI DAHA VAR
Perşembe günü gruptaki üçüncü maçında Genk ile 'ta karşılaşacak Beşiktaş, bu maçla birlikte toplam 4 maça çıkacak. Siyah-beyazlı takım, Perşembe günü Genk'le evinde, ardından 8 Kasım'da deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş daha sonra Sarpsborg'la deplasmanda karşılaştıktan sonra gruptaki son maçında Vodafone Park'ta Malmö'yü ağırlayacak.

GENK NAMAĞLUP LİDER
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Genk, Belçika 1'inci Ligi'nde namağlup liderliğini sürdürüyor. Ligin 11'inci haftasında evinde ağırladığı Eupen'i 'ın 18 ve 65'inci dakikada attığı 2 golle 2-1 mağlup eden Genk, 11 maçta 9 galibiyet elde ederken, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ligde 33 golle en çok gol atan takım olan Genk, kalesinde ise gördüğü 11 golle ligin en az gol yiyen takımı konumda.

TROSSARD'A DİKKAT
Genk'in en önemli hücum silahları ise ligde 8 golü ve 2 asisti bulunan ve 7 gol 1 asisti bulunan Mbwana Samatta. Takım kaptanı İspanyol futbolcu Alejandro Pozuelo ise attığı 3 gol ve yaptığı 6 asistle takımın beyni konumunda.

HEM ATAN HEM DE YİYEN TAKIM
Avrupa Ligi I Grubu'nda tüm takımların 3'er puanı bulunurken Genk kendi evinde İsveç ekibi Malmö'yü 2-0 mağlup etti. Deplasmanda Sarpsborg 08'e ise 3-1 mağlup olan Genk'in şu ana kadar Avrupa Ligi'nde attığı 2 golde Leandro Trossard'ın imzası bulunurken diğer golün sahibi ise Mbwana Samatta. Ligde 11 maçta 11 gol ve Avrupa Ligi'nde ise iki maçta toplamda 4 golü kalesinde gören Genk, çok gol atan bir takım olmasıyla birlikte kalesinde çok da gol gören bir ekip. Defans hattının ortasında genellikle iki genç stoperi Joseph Aidoo ve Jhon Lucumi'ye görev veren Belçikalı teknik adam Philippe Clement'in öğrencileri ligde dış sahada oynadığı 5 mücadelede 6 maçta 5 gole engel olmazken, Avrupa Ligi'nde eleme turlarıyla birlikte çıktığı toplam 4 maçta kalesinde 7 gol gördü.

4'ÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞUN PEŞİNDELER
Belçika Ligi'nde 3 kez şampiyonluk yaşayan ve son şampiyonluğunu 2010-2011 sezonunda elde eden Philippe Clement'in ekibi son kupasını ise 2013 sezonunda Belçika Kupası'nı müzelerine götürerek elde etti.

BEŞİKTAŞ-GENK MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?
Beşiktaş'ın Genk ile yapacağı karşılaşma 25 Ekim Perşembe günü TSİ 22:00'de başlayacak. Beşiktaş'ın Genk ile yapacağı karşılaşmayı CANLI yayımlayacak kanal ise henüz açıklanmadı fakat Beşiktaş-Genk maçını daha önceki maçlarda olduğu gibi beIN Sports'un yayınlaması bekleniyor.

Yorumlar