Beşiktaş'ın Büyük planı
Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, hafta içinde İtalya’ya giderek Juventus ve Milan ile masaya oturacak.
1614 Okunma
Alman süperstarın Euro 2016’da ortaya koyduğu müthiş performansı sonrası ‘B’ planını devreye sokan Beşiktaş yönetimi, Süper Lig’i yakından tanıyan, Avrupa maçları için de büyük tecrübeye sahip olan Antalyasporlu Samuel Eto’o’nun yanı sıra, Juventus’un Hırvat golcüsü Mario Mandzukic ve Milan’dan ayrılmak istediğini geçtiğimiz günlerde açıklayan Mario Balotelli için resmi adım atma kararı aldı.
Bir süredir sol bek ve stoper oyuncu takviyesi için çalışmalarını sürdüren Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner’in bugün İtalya’ya gideceği ve Mandzukic ve Balotelli için Juventus ve Milan’ın yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Yüksek bonservis bedeline sahip olan iki süperstar için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacağı belirtilen Beşiktaş’ın hafta içinde iki takviyede de somut geri dönüşler alması bekleniyor.
Teknik direktör Şenol Güneş’in de Mario Gomez’e alternatif olarak kadrosunda görmek istediği Mario Mandzukic ve Balotelli’nin yeni bir maceraya hazır olduğu, sürekli görev alabilecekleri bir takımda forma giymek istedikleri gelen haberler arasında. Beşiktaş’ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olması da Siyah-Beyazlı ekibin bu transferlerde elini bir hayli güçlendirmiş durumda.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar