Beşiktaş'ın Forvet Hedefi Olympiakos'a Gidiyor
Ara transfer döneminde önemli oyuncularla yollarını ayıran Beşiktaş, transfer gündeminde yer alan Brezilyalı forvet Clayton'un Olympiakos ile anlaşmaya çok ya
45 Okunma
Ara transfer döneminde önemli oyuncularıyla vedalaşan Beşiktaş'a forvet transferi için kötü haber geldi. Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği Brezilyalı golcü Clayton'un Yunanistan ekibi Olympiakos ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
27 yaşındaki forvet, bir süredir hem Olympiakos hem de Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyordu. Ancak Yunan ekibinin yaptığı son hamleyle birlikte yarışta öne geçtiği ve oyuncu tarafıyla büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi. Transferin kısa süre içinde tamamlanması ve Clayton'un Atina'ya giderek transferin gerçekleştirmesi bekleniyor.
Bu sezon Rio Ave formasıyla Portekiz Ligi'nde etkili bir performans sergileyen Clayton, çıktığı 19 maçta 10 gol ve 4 asist üreterek dikkatleri üzerine çekti. Brezilyalı futbolcu güçlü fiziği, ceza sahasındaki etkinliği ve bitiriciliğiyle ön plana çıkıyor.
İŞTE YUNAN BASININDA YER ALAN HABER;

-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği









Yorumlar