Beşiktaş kalesine Rus kule!
Siyah-beyazlılar, Karius’un alternatifini Rusya’da buldu Yönetim, Krasnodar ile sözleşmesi sona erecek olan 29 yaşındaki file bekçisi için girişimlerini hızla
368 Okunma
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta en önemli gündem maddesi kaleci transferi. Loris Karius'un ayrılmasının ardından bir çok isimle temasa geçen siyah-beyazlıların adaylarına bir yenisi daha eklendi. Rus ekibi Krosnadar ile sözleşmesi sezon bitiminde sona erecek olan Stanislav Kritsyuk, Beşiktaş'ın radarına girdi. 30 yaşındaki tecrübeli kaleci ile geçtiğimiz günlerde temasa geçen siyah-beyazlıların, yapılan pazarlıklarda önemli bir mesafe kaydettiği öğrenildi.
YALÇIN'DAN ONAY BEKLİYOR
Her transfer döneminde olduğu gibi aynı mevkiden bir kaç oyuncu ile anlaşıp son kararı teknik direktöre bırakan yönetim, 1.92'lik Stanislav Kritsyuk ile kesin anlaşmayı sağlarsa teknik direktör Sergen Yalçın'ın onayına sunacak. Futbola Rusya'da başlayan Kritsyuk 2014'te Portekiz ekibi Braga'ya transfer oldu. Portekiz'de 1 sezon Rio Ave'ye kiralanan Kritsyuk, sonraki iki sezon Braga'da oynadıktan sonra Krosnadar'a transfer oldu. Rus kaleci bu sezon 7 maçta forma giydi ve 8 gol yedi.

-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar