Beşiktaş'ta Guti, İlhan’ı geri getirecek

Beşiktaş'ta Guti gelecek sezon birinci adam olacak. İspanyol hocanın yardımcısının kim olacağı sorusunun cevabı merak ediliyor.

Beşiktaş'ta Guti, İlhan’ı geri getirecek 25 Mar 2019 10:24 706 Okunma

Bazı iddialara göre 'in alt yapısında beraber çalıştığı iki ismi getirecek. Bir başka iddia ise Güneş'in, "Niye gitti? Olanla olmayanı karıştırmayın" diye sorduğu 'ın geri döneceği oldu. Mansız'ın, gelecek sezon 2. adam olacak 'nin yanında görev alacağı konuşuluyor.

U14'LER GALİP: 3-2
U14 Akademi Takımı, ligin 25. haftasında Ümraniyespor'u 3-2 yendi. Tesisleri'nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapatan siyah-beyazlılar, ikinci devrede Emirhan Kişecüklü (2) ve Muhammet Uğurlu'nun golleriyle kazandı.

KARİUS BU KEZ DE TARZIYLA GÜNDEMDE
Alacakları ödenmediği için kulübü 'ya şikayet eden daha sonra yönetimin parasını yatırmasıyla sıkıntısı son bulan Alman kaleci Karius milli arada soluğu ülkesinde aldı. Modellik yaptığı da bilinen siyah-beyazlı file bekçisi Esquire dergisi için kamera karşısına geçti. İlkbahar 2019 sayısının kapağında yer alan Karius, tarzıyla gündem oldu.

116. YIL BESTESİ
Beşiktaş camiasının sevilen isimlerinden Birol Can, siyah-beyazlı kulübün 116. yılı için özel bir beste hazırladı. Sosyal medya hesabından paylaşılan "Sevmekten çok öte bir yerlerdeyiz" bestesi Beşiktaşlı taraftarlar tarafından büyük ilgi gördü. Video binlerce beğeni aldı.

Yorumlar