Beşiktaş'ta Hollandalı Sürprizi

Vos, İstanbul'a gelmişken menajerliğini yaptığı Oğuzhan, Necip, Tolgay ve Marcelo konusunda Ahmet Nur Çebi'yle görüş alışverişi yaptı.

Beşiktaş'ta Hollandalı Sürprizi 10 Aug 2016 10:44 2362 Okunma

Görüşmede Van Persie konusu da gündeme geldi. Çebi, Hollandalı oyuncunun son durumunu öğrendi. Hollandalı menajer asıl bombayı ise görüşmenin son bölümünde patlattı. PSV'de forma giyen Jürgen Locadia'nın sol açık oynatıldığı için takımdan ayrılmak istediğini, eğer PSV ile anlaşma yapılırsa genç oyuncunun siyah-beyazlı formayı giyebileceğini aktardı. Orman, Çebi ve Güneş'in bu ismi gündeme getirerek bir görüşme yapılabileceği ise gelen bilgiler arasında.

Jurgen Locadia 22 yaşında. PSV altyapısında yetişen Locadia 1.91 boyunda. Santrafor bölgesinin dışında sol açık ve sağ açıkta oynayabiliyor. Geçen sezon takımıyla çıktığı 42 maçta 12 gol atıp, 14 asist gerçekleştirdi.

Fotospor

Yorumlar