Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Umut Nayir'in menajeri açıkladı! Yeni adresi...
Beşiktaş'ta İttifak Holding Konyaspor maçı öncesi kadro dışı bırakılan golcü oyuncu Umut Nayir'in menajeri Ergün Yücel, 27 yaşındaki forvetin transferi için g
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Konyaspor karşılaşmasının öncesinde Jeremain Lens ile Umut Nayir'in kadro dışı kaldığını açıklamıştı.
4-1 Konyaspor galibiyetiyle sonuçlanan mücadelenin hemen ardından ise siyah-beyazlı ekip, kararı resmiyete dökmüştü.
Nayir'in menajeri Ergün Yücel, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
NTV'ye konuşan Yücel, "Bize bir gerekçe sunulmadı. Beşiktaş'ın kararına saygı duyuyoruz. Gökhan Töre transferinde Yeni Malatyaspor, Umut'u takas etmek istedi fakat anlaşma sağlanmadı. Farklı kulüplerden de teklif vardı ancak Umut, Beşiktaş'ta kalmak istedi" ifadelerini kullandı.
Alınan karar sonrası teklifleri değerlendirdiklerini açıklayan menajer Ergün Yücel, "Hajduk Split daha önce teklifte bulunmuştu. Belçika ve Almanya'dan Umut'u isteyen kulüpler var. Türkiye'den de takımlarla görüşeceğiz" dedi.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar