Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı öncesi Atiba şoku!

Beşiktaş, yarın akşam Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı öncesi Atiba şoku! 04 Apr 2016 01:41 1261 Okunma

Beşiktaş, yarın akşam Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Siyah-beyazlılar, bugün de Atiba'nın hasta olmasıyla şok yaşadı. Yıldız oyuncu Kasımpaşa maçında olmayabilir!

Quaresma'nın sarı kart cezalısı, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in sakatlıkları sebebiyle üç önemli eksiği bulunan Siyah-beyazlılar, bugün de Atiba'nın hasta olmasıyla şok yaşadı. Ateş, kusma ve ishal rahatsızlıkları bulunan ve serum tedavisine başlanan Atiba Hutchinson'ın yarın akşam oynaması zor görünüyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in Atiba'nın yokluğunda Necip'i orta sahaya sürerek defans dörtlüsünde Alexis Delgado'yu oynatması yüksek ihtimal. Tecrübeli teknik adam ikinci bir ihtimal olarak Tolgay - Oğuzhan ikilisi ile maça başlayabilir.

Siyah-beyazlıların yarın akşam sahaya Boyko - Beck - Marcelo - Alexis - İsmail - Necip - Oğuzhan -Kerim Frei -Sosa - Olcay - Gomez 11'i ile çıkması bekleniyor.

FANATİK

Yorumlar