Beşiktas'ta Kayserispor mesaisi başladı
Antrenmana tedavisine devam edilen Ersan Adem Gülüm ile dünkü maçta oynayan oyuncular katılmadı ve salonda rejenarasyon antrenmanı yaptılar.
1275 Okunma
Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.
Antrenmana tedavisine devam edilen Ersan Adem Gülüm ile dünkü maçta oynayan oyuncular katılmadı ve salonda rejenarasyon antrenmanı yaptılar.
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan yapılan ısınma çalışmaları ve istasyon koşuları ile başladı. Pas çalışması, 5-2 çalışması ve kuvvet çalışmalarının yer aldığı kondisyon koşuları yapıldı. Antrenman yarım sahada çift kale maç ile sona erdi.
Beşiktaş yarın izin yapacak. Siyah-beyazlılar hazırlıklarına Çarşamba günü saat saat 11.30’da yapacağı antrenmanla devam edecek.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar