Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran'ın aldığı maaş tartışmalara yol açtı

Beşiktaş'ta ikinci kaleci konumundaki Utku Yuvakuran'ın aldığı ücret tartışmalara neden oldu. Siyah-beyazlılar, genç eldiveni kiralık gönderiyor. İşte detayla

Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran'ın aldığı maaş tartışmalara yol açtı 05 Ağu 2020 22:59 844 Okunma

Ligde ilk haftadaki Demir Grup Sivasspor maçında 90 dakika sahada kaldıktan sonra 33 karşılaşmada önce Karius'un sonrasında ise Ersin'in arkasında kulübede oturan 23 yaşındaki 'ın 2 milyon 278 bin TL kazandığı ortaya çıktı.

2016'da Beylerbeyi'den kiralandıktan 1 sezon sonra profesyonel sözleşme imzalanan Utku Yuvakuran 1 maçının dışında 1 Avrupa Ligi, 2 de mücadelesinde görev yaptı.

Hürriyet'te yer alan habere göre bu 4 maçta 9 gol yiyen genç eldivenin aldığı ücret kulüpte tartışmalara neden oldu. Yeni sezonun bütçesini azaltmaya çalışan 'ta genç kaleciye 2 milyon 278 bin TL ödeme yapılması sonrasında yönetim harekete geçti.

KİRALIK GÖNDERİLECEK

Teknik direktör daha önce yaptığı açıklamada kaleye kesinlikle yabancı takviye yapmayacaklarını Ersin'in yanına tecrübeli bir yerli kaleci alacaklarını belirtirken, Utku'nun 3. kaleci olacağının sinyallerini vermişti. 3 yıllık kariyerinde sadece 9 maçta şans bulan ve 14 gol yiyen genç file bekçisinin Ümraniyespor'a kiralanacağı ifade ediliyor.

Yorumlar