Beşiktaş'tan Çifte Bomba

Beşiktaş son zamanlardaki en büyük 2 transfer bombasını patlatmak hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan Çifte Bomba 31 Jul 2016 17:34 3313 Okunma

Güneş Gazetesi’nin haberine göre, Avusturya kampında durgunluğuyla dikkat çeken, geçtiğimiz seneye nazaran pek fazla konuşmayan Şenol Güneş’in, cuma günü düzenlenen barbekü partisindeki neşeli tavrı dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Adriano’nun imzasından sonra yüzü gülen Güneş, basın mensuplarıyla birlikte yemek yedi ve stresten uzak haliyle dikkat çekti. Başarılı çalıştırıcının ilk kez bu kadar mutlu gözükmesi transferde işlerin yoluna girdiği yorumlarını beraberinde getirdi.

Şenol Güneş’in mutlu görüntüsü, forvet transferinin sona yaklaştığının da bir göstergesi. Bir an önce takımın tam kadro olmasını isteyen tecrübeli teknik adamın etrafa gülücükler saçması, Mario Gomez’den iyi bir haber geldiği iddialarını kuvvenlendiriyor. Öte yandan eşini ikna etmeye çalışan Alman golcünün kesin kararını yarın bildireceği öğrenildi. Gomez’in büyük ihtimalle önümüzdeki sezon da Siyah-beyazlı formayı giyeceği belirtildi.

Santrafor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Mario Gomez dönse bile Samuel Eto’o’dan vazgeçmeyecek. Hem Şampiyonlar Ligi’de hem de Süper Lig’de iddialı ve geniş bir kadro kurmak isteyen Kartal, 2 yıldızı da renklerine bağlamak istiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Başkan Fikret Orman’a bu konuyla ilgili, “Eto’o bana ligde lazım, Gomez ise Devler Ligi’nde. İkisini de istiyorum” dediği öğrenildi.

Yorumlar