Beşiktaş'tan ilginç derbi yorumu

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için ''Birlik beraberlik olsun'' dedi.

Beşiktaş'tan ilginç derbi yorumu 17 Nov 2016 16:57 1071 Okunma

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ürkmezgil, ''İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında güzel kararlar alındı. 2 hafta sonra Bursaspor seyircisi stadımıza gelecek. 5 yıl süren deplasman yasağının kaldırılmasında biz öncülük yaptık. Bursaspor'la da önemli bir adım attık. Seyirci yasağının kalkması beni mutlu etti. İnşallah nahoş olaylar son bulur ve bir daha yaşanmaz. Adana'ya yarın gideceğiz. Derbinin skoruna bakmıyoruz biz kendi işimize bakıyoruz. İnşallah derbi dostluk içerisinde geçer. Allah birlik beraberliklerini bozmasın. (gülerek) Hiçbir maç kolay değil" dedi.

Şenol Güneş ile mukavele uzatması konusuyla ilgili konuşan Ürkmezgil, "Hocamızdan çok memnunuz zamanı geldiğinde mutlaka sözleşme yenilenecektir. Teknik heyet ile başkanımız aralarında konuşmuş olabilirler ama bilmiyorum. Şenol hocamızın bu camiada çok mutlu olduğunu biliyorum. Onunda Beşiktaş'ta devam etmek istediğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ürkmezgil, "Tolgay Arslan'a ulaşan net bir teklif yok. Genç oyuncularımıza teklif gelmesi normal. Morgas olayının gerçek dışı olduğunu düşünüyorum"

ajansspor

Yorumlar