Beşiktaş'tan ilginç derbi yorumu
Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için ''Birlik beraberlik olsun'' dedi.
1071 Okunma
Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ürkmezgil, ''İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında güzel kararlar alındı. 2 hafta sonra Bursaspor seyircisi stadımıza gelecek. 5 yıl süren deplasman yasağının kaldırılmasında biz öncülük yaptık. Bursaspor'la da önemli bir adım attık. Seyirci yasağının kalkması beni mutlu etti. İnşallah nahoş olaylar son bulur ve bir daha yaşanmaz. Adana'ya yarın gideceğiz. Derbinin skoruna bakmıyoruz biz kendi işimize bakıyoruz. İnşallah derbi dostluk içerisinde geçer. Allah birlik beraberliklerini bozmasın. (gülerek) Hiçbir maç kolay değil" dedi.
Şenol Güneş ile mukavele uzatması konusuyla ilgili konuşan Ürkmezgil, "Hocamızdan çok memnunuz zamanı geldiğinde mutlaka sözleşme yenilenecektir. Teknik heyet ile başkanımız aralarında konuşmuş olabilirler ama bilmiyorum. Şenol hocamızın bu camiada çok mutlu olduğunu biliyorum. Onunda Beşiktaş'ta devam etmek istediğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Ürkmezgil, "Tolgay Arslan'a ulaşan net bir teklif yok. Genç oyuncularımıza teklif gelmesi normal. Morgas olayının gerçek dışı olduğunu düşünüyorum"
ajansspor
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar