Beşiktaş'tan ilk tepki
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na saldırı iddiasıyla ilgili, her türlü sertliğe ve sporda şiddete karşı o
2106 Okunma
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'na saldırı iddiasıyla ilgili, her türlü sertliğe ve sporda şiddete karşı olduklarını, bu tür olayları tasvip etmediklerini söyledi.
Ege Beşiktaşlı İş Adamları Derneği'nin katkılarıyla Bornova ilçesindeki Büyük Park'ta yaptırılan Süleyman Seba heykeli'nin açılışı Çebi'nin de katılımıyla yapıldı. Çebi, Süleyman Seba'nın nasıl biri olduğunun herkes tarafından bilindiğini kaydetti. Beşiktaş camiası olarak Seba'nın, "Baba Hakkı"ların, "Şeref Bey"lerin mental yapılarıyla büyüdüklerini ve onları da taşımaya devam ettiklerini kaydetti.
Açılış sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çebi, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun saldırıya uğradığına ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine, "Biz her türlü sertliğe ve sporda şiddete karşı olduğumuzu söyledik, bunları tasvip etmemiz mümkün değildir. Kime yapılırsa yapılsın tasvip etmek mümkün değildir. Az evvel öğrendim, işin gerçek yüzünü ve sebebini de bilmiyorum. Olmuşsa hoş olmamış, 'geçmiş olsun' diyelim" ifadelerini kullandı.
Bir mesaj vermek istediğini de kaydeden Çebi, şöyle devam etti:
Hutchinson'ın durumu
Çebi ayrıca sözleşmesini uzatmak için görüştükleri Atiba Hutchinson'la ilgili de açıklamalarda bulundu.
Hutchinson'ın kendi futbolcuları olduğunu kaydeden Çebi, "Sonuna kadar geldik ama bu işler, son imza atılmadan bitmiş denemez. Şu anda atılmış bir imza yok ama çok ilerleme var" dedi.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar