Beşiktaş'tan Talisca'ya yeni teklif!
Beşiktaş, 1 yıllık daha kiralama opsiyonunu kullanacağını Benfica Kulübü’ne bildirdiği Anderson Talisca ile masaya oturacak.
1148 Okunma
Siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret isteyen Brezilyalı futbolcu ile görüşecek olan başkan Fikret Orman, bu rakamı düşürmek için çalışacak. Orman, Talisca’ya takım içindeki dengeleri ve UEFA kriterlerini gözetmeleri gerektiğinin altını çizerek, yıllık 2 milyon Euro teklif edecek.
1 Ağustos’a kadar 25 milyon Euro veren bir kulüp olursa Benfica, Talisca’yı satma hakkına sahip. Bu durumda Portekiz kulübü, Beşiktaş’tan geçen sezon aldığı 2 milyon Euro’luk kiralama bedelini geri ödeyecek. 23 yaşındaki oyuncu geçen sezon 33 maçta görev alırken 17 gole imza koydu.
Brezilyalı yıldız 6 da asist yaptı. Özellikle mükemmel frikik golleriyle taraftarın gönlünü çabuk kazanan Anderson Talisca, çok kritik gollere de imza atarak, şampiyonlukta önemli bir pay sahibi oldu.
fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar