Beşiktaş transferde gaza bastı! Sangare bitti Mert Yılmaz sırada

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Antalyasporlu Nazım Sangare’nin işini bitirdi. Bayern Münih 2’de forma giyen genç sağ bek Mert Yılmaz da sırada... |

Beşiktaş transferde gaza bastı! Sangare bitti Mert Yılmaz sırada 15 Eyl 2020 21:05 489 Okunma

Siyah-beyazlılarda sağ bek operasyonunda sona gelindi. Siyahbeyazlıların yeni sağ beki Milli oyuncu oluyor. Siyah-beyazlılar 26 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşmaya vardı. Bonservis bedeli ve ödeme planında sağlanacak uzlaşmanın ardından milli futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Nazım Sangare, geçtiğimiz sezon 26 maçta forma giydi. Başarılı defans oyuncusu bu maçlarda takımına 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

ALMANLAR İKNA OLDU
Bu arada Beşiktaş, 2 takımında forma giyen gurbetçi sağ bek oyuncusu 'ı kadrosuna katmaya çok yakın. Genç oyuncu için Bayern Münih'li yetkilileriyle bir araya gelen Beşiktaş yönetimi, Mert Yılmaz'ın bonservisi için Alman ekibi Bayern Münih ile 650 bin euro'yu 3 taksitte ödemek üzere el sıkıştı. Mert Yılmaz için kulübüyle anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar oyuncuyla yapılan görüşmelerde de son aşamaya gelindiği, tarafların 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Mert'in de kısa sürede 'a gelmesi bekleniyor.

Yorumlar