Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya! Livaja için teklif...
Beşiktaş ve Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi... Sezon sonunda yapılacak takviyeler için şimdiden çalışmalarına başlayan Süper Lig'in iki dev kulübü, b
İstanbul'un iki dev kulübü Beşiktaş ve Fenerbahçe, transfer için şimdiden kolları sıvadı... Yunan medyasında yer alan bilgilere göre her iki kulüp de, şu anda AEK forması giyen Hırvat golcü Marko Livaja'ya göz dikti.
Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Livaja, AEK ile yeniden anlaşmak için masaya oturdu ancak Türkiye'den gelecek sürpriz ataklarla karşı karşıya kalacak.

İŞTE BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'NİN ÖNERECEĞİ RAKAM
Beşiktaş Fenerbahçe'nin Hırvat yıldız için önereceği rakam da belli oldu. Buna göre ocak ayından itibaren yasal olarak istediği kulüple görüşme hakkına sahip olacak Livaja'ya 1.5 milyon euro net ücret ve 3 yıllık kontrat teklifinde bulunulacak.
TRABZONSPOR DA DEVREDE
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın da Livaja'yı oldukça beğendiği ve listesine aldığı ifade edildi.

-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar