Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer savaşı!
Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın gündemindeki Yacine Brahimi için devreye girdiği öne sürüldü.
734 Okunma
Portekiz ve Cezayir basınında çıkan haberlerde; Galatasaray'ın Porto ile Brahimi için bir görüşme yaptığı belirtildi. Cezayirli yıldız için daha önce Beşiktaş'ın da teklifi olduğu hatırlatılırken, bu transfer için 15 milyon euro bonservis istendiğinin altı çizildi. Porto'nun Brahimi için kiralama tekliflerini kabul etmediği ancak ara transfer döneminde satışa da sıcak baktığı ifade edildi.
Porto Teknik Direktörü Nuno Esprito Santo'nun hafta sonu Belenenses ile oynanan maçın ardından Brahimi'yle problemi olmadığını söyledi ancak sakatlığı olmamasına rağmen 1 aydır neden oynamadığını açıklamadı.
Nuno Esprito Santo'nun bu sessizliği üzerine, Portekiz'de de "Brahimi, Porto'dan ayrılacak." iddialarını kuvvetlendirdi.
sporx
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği









Yorumlar