Beşiktaşlı futbolcunun çalınan aracı bulundu

Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak’ın İstanbul’da çalınan lüks spor aracı Adana’da bulundu.

Beşiktaşlı futbolcunun çalınan aracı bulundu 03 Nov 2016 08:43 1408 Okunma

Beşiktaş'ın Türk asıllı Avusturyalı millî futbolcusu Veli Kavlak'ın (28) oto hırsızlık çetesi tarafından çalınan ve yabancı plaka takılarak 90 bin liraya satılan lüks otomobili Adana'da bulundu. Polis tarafından el konularak Emniyet Müdürlüğü'nün otoparkına getirilen araç parmak izi çalışması yapıldıktan sonra sahiplerine teslim edildi.

Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü tarafından futbolcuların binmesi için kiralanan otomobillerden 34 PC 0371 plakalı araç ön libero mevkiinde görev yapan Veli Kavlak'a verildi. Yıldız oyuncu tarafından evinin önüne park edilen lüks spor otomobil oto hırsızlık çetesi tarafından çalındı. Aracın çalındığı anlaşılınca ünlü futbolcunun ağabeyi İbrahim Kavlak (46) polise giderek durumu bildirdi. İstanbul polisi, çetenin Kavlak'ın aracı gibi 2 lüks araç daha çaldığı ve Adana'da sattığını öğrendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir çetenin çaldıkları lüks araçların plakalarını sökerek yerlerine Almanya, Romanya ve Belçika gibi çeşitli Avrupa ülkelerinin plakası takip sattığı ihbarını ulaştı. Harekete geçen polis, merkez Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi 81055 Sokak'ta oturan V.A. satın aldığı B 398 BRN plakalı aracın şase numarasını kontrol etti. Yapılan incelemede aracın çalıntı olduğu ortaya çıktı.

Yaklaşık olarak 200 bin ila 250 bin lira arasında değeri olan spor araçlar üzerinde parmak izi çalışması yapılmak üzere Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi. V.A., ifadesinde aracı Nihat K.'den aldığı olayla kendisinin de mağdur olduğunu söyledi. Çalıntı otomobili sattığı iddia edilen Nihat K.'de firar olduğu ve polis tarafından her yerde arandığı öğrenildi. Çalıntı otomobiller sahiplerine teslim edildi.

amkspor

Yorumlar