Beşiktaşlı Gökhan Töre takımla çalışmalara başladı

Süper Lig’in 17. haftasında Ç.Rizespor’u konuk edecek Beşiktaş zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlılarda uzun süredir sakatlığı nedeniyle

Beşiktaşlı Gökhan Töre takımla çalışmalara başladı 05 Jan 2021 11:30 291 Okunma

'in 17. haftasında Ç.'u konuk edecek , sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Siyah-beyazlılarda, yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süredir formasından uzak kalan takımla çalıştı.

Teknik direktör yönetiminde yapılan antrenmanda dün oynanan maçında forma giyen oyuncuları rejenerasyon çalışmalarıyla tamamlandı. Diğer futbolcular ise; sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmalarıyla antrenmana başladı. , 5'e 2, oyun ve çalışmalarıyla devam eden idman, yarım sahada oynanan çift kale maç ve şut çalışmalarıyla sona erdi.

Öte yandan 25 Kasım 2020'de yaşadığı kas sakatlığı nedeniyle bir süredir formasından uzak olan Gökhan Töre, antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

Siyah-beyazlılar, yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla Rizespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

Yorumlar