Bilic'ten Beşiktaş'a Sakho sürprizi
Gökhan Töre'yi transfer eden Atiba, Sosa ve Gomez'in kafasını karıştıran Slaven Bilic'ten, Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi. <p></p>
1897 Okunma
Hırvat teknik adam sürekli temas olduğu Beşiktaşlı yöneticilere West Ham'dan oyuncusu Diafra Sakho'yu önerdi.
Sakho'yu, Avusturya kampına götürmek istediğini ama Senegalli oyuncunun takımdan ayrılmak için bu teklifi reddettiğini aktardı. Beşiktaş'ın talip olması durumunda yönetimden Sakho konusunda kendilerine yardımcı olması için istekte bulunacağı sözünü verdi.
26 yaşındaki Senegalli golcü 2014 yılında Metz takımından West Ham United'a transfer oldu. Metz'in altyapısında yetişen Sakho, geçen sezon West Ham United formasıyla 24 maçta 7 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.
Fotospor
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar