Boyko'dan Yönetime Rest
Tolga Zengin’in formsuz olduğu dönemde Dnipro’dan alınan kaleci Boyko, yönetimle bir görüşme yaptı.
1458 Okunma
Tolga Zengin’in formsuz olduğu dönemde Dnipro’dan alınan kaleci Boyko, yönetimle bir görüşme yaptı. 28 yaşındaki file bekçisi, “Kariyerime farklı bir kulüpte devam etmek istiyorum” dedi.
RÜZGAR gibi geçiyor! Şampiyon Beşiktaş’ın, 2015-2016 sezonu devre arasında Tolga Zengin’in formsuzluğu üzerine Dnipro’dan kadrosuna kattığı Denys Boyko’nun Türkiye macerası kısa sürecek gibi duruyor. Ocak ayında uzun görüşmeler sonrası 3.3 milyon Euro bonservisle 4.5 yıllık imza atan 28 yaşındaki Boyko, ayrılmak istediğini söyledi. Ukraynalı file bekçisi, 3’ü Süper Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta oynadı ve 7 gol yedi.
SEZONUN 2. yarısında Tolga’nın yükselen formu sonrası bazı maçlarda kadroya dahi giremeyen Boyko, siyah beyazlı yönetimle görüşmesinde şunları söyledi: Beklediğim kadar forma bulamadım, kendimi mutsuz hissediyorum.
Kariyerime farklı bir kulüpte devam etmenin daha uygun olacağını düşünüyorum. Transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirmeyi ve görüşmelere başlamayı planlıyorum.
Veli Kavlak, “Bu sezon camia kenetlendi ve zafer bizim oldu” diye konuştu. ŞAMPİYON Beşiktaş’ın yıldızı Veli, bu sezonki sırlarını açıkladı. Geçen yıl sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovaladık ama bu sezon stresi çok iyi atlattık. Stresli ve yorucu haftaları çok iyi idare ettik.
Bu sezon taraftarlar ve camia olarak sonuna kadar birlikte olduk. Sakatlığımın geçtiği dönem takımın çok iyi gittiği bir zamandı. Artık önümüzdeki sezon için hazırlanacağım.
Hürriyet-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar