Bu Sene 100. Yıl Senesi
O özel sezonda soyunma odasında, idmanlarda ve sahada ne yaşanmışsa, bu dönemde de benzer şeyler yaşanıyor.
1072 Okunma
Beşiktaş'ta 100. yıl şampiyonluğunu yaşayan futbolculardan olan ve şu anda takımın yardımcı antrenörlüğünü sürdüren Tamer Tuna, sezon başından bu yana ilk kez konuştu. 4-0 kazanılan Kayserispor maçı sonrası SABAH'ın sorularını yanıtlayan Tuna, çarpıcı açıklamalar yaptı. "100. yıl şampiyonluğunu yaşadınız. Şimdiki dönemle bir kıyaslama yapar mısınız?" sorusuna içtenlikle cevap veren Tuna şu ifadeleri kullandı:
-100. yıl özel bir duyguydu. Farklı bir coşkuydu. Şu anda Beşiktaş takımında benzer bir duygu ve şampiyonluğa inanmış benzer bir hırs var. Bunu net olarak görüyorum. Takımların bu atmosferi yaşaması önemlidir.
-Bir arkadaşlıktan, takımdaşlıktan öteye geçmek gerekir. Beşiktaş bu dönemde, iyi arkadaşlık örnekleri, takımdaşlık örneklerinin yanı sıra, sahada bir karakter ortaya koyuyor. Nazar değmesin, çok güzel bir atmosfer var. Hırs, arzu her şey çok iyi. Sadece maçlarda değil, idmanlarda bile üst seviyede çalışma yapıyoruz.
-O özel şampiyonluğu yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki, soyunma odasında, idmanlarda, saha içinde, 100. yılda ne yaşanmışsa bu dönemde de benzer şeyler yaşanıyor.
-Vodafone Arena'ya geçtikten sonra oynadığımız iki maçtaki güçten bahsetmeye gerek yok. Müthiş bir atmosferde, müthiş bir güç kazandık. Taraftarımız 'o sene bu sene' diyor. Biz de o senenin bu sene olduğuna inanıyoruz. Şenol hoca başta olmak hepimiz şampiyon olduğumuzda yaşayacağımız mutlulukları resmetmeye çalışıyoruz. Onlar da bunu görüp sahaya yansıtıyorlar.
-Herkes formayı alabilmek için inanılmaz bir rekabet içinde. Ve Şenol hoca da adalet dağıtıyor.
"Önümüzde birbirinden güçlü, kıymetli üç rakip var. Galatasaray, Osmanlı ve Konyaspor... Hepsi de değerli rakipler. Hepsi çok güçlü takımlar. Hedefimiz tek tek bu üç finali de geçmek ve mutlu sona ulaşmak. Bunun için de elimizden gelen bütün gayreti hep beraber göstermeye çalışıyoruz. Futbolcular da bunun farkında. Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Ben kalan üç maçımızı da kazanarak ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum."
Sabah
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar