Denys Boyko'dan Büyük Fedakarlık
Malaga’ya 1 yıllığına kiralanan Denys Boyko’nun, La Liga’ya gitmek için maddi anlamda ciddi bir fedakârlıkta bulunduğu ortaya çıktı.
2045 Okunma
İspanyol ekibi Malaga’ya 1 yıllığına kiralanan Denys Boyko’nun, La Liga’ya gitmek için maddi anlamda ciddi bir fedakârlıkta bulunduğu ortaya çıktı.
Beşiktaş’ta şans bulamadığı için ayrılık kararı alan Ukraynalı kalecinin, Malaga ile yıllık 550 bin euroya anlaştığı belirlendi. Siyah-beyazlı takımda kalması halinde 900 bin euro kazanacak olan Boyko’nun aradaki 350 bin eurodan vazgeçerek 550 bin euronun üzerine çıkmayan Malaga’nın teklifini kabul ettiği belirlendi. Denys Boyko yaptığı bu fedakârlıkla Beşiktaş’ın yabancı futbolcu kontenjanının açılmasını da sağladı.
Bu arada siyah-beyazlıların, Ukraynalı kaleci için 6 milyon euroluk satış opsiyonu belirlediği öğrenildi. Malaga, 28 yaşındaki kalecinin kiralama bedeli olarak ise Beşiktaş’a 435 bin euro ödeyecek.
Milliyet
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar