Dünya istiyor, yönetim bırakmıyor

Hırvatistan maçında ülkesine Çeyrek Final’i getiren golü atmasının ardından eski kulüpleri Porto ve Sporting Lizbon’dan yeni teklifler aldığı öğrenildi.

Dünya istiyor, yönetim bırakmıyor 28 Jun 2016 10:20 2948 Okunma

Siyah-Beyazlılar’daki ikinci döneminde yaptığı büyük çıkışla takımının Süper Lig’deki şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Ricardo Quaresma, yükselişini Portekiz’de sürdürmesinin ardından başta ülkesinden olmak üzere birçok takımı peşine taktı. Euro 2016’da adeta fırtına gibi esen 32 yaşındaki futbolcunun, Hırvatistan maçında ülkesine Çeyrek Final’i getiren golü atmasının ardından eski kulüpleri Porto ve Sporting Lizbon’dan yeni teklifler aldığı öğrenildi.

Daha önce eski 2 kulübünden gelen önerileri, “Beşiktaş’ta mutluyum” diyerek geri çeviren Q7’ye ayrıca Katar ve Çin kulüplerinin de ilgisinin sürdüğü bildirildi. Quaresma’nın başarılı form grafiğinden memnun olan yönetimin ise yıldız futbolcuyu yeni sezonda da takımda görmek istediği öğrenildi. 9 maçta; 4 gol, 3 asist Milli formayla çıktığı 5 hazırlık maçında 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Quaresma, Euro 2016’da ise 4 mücadelede rakip fileleri 1 kez havalandırmış 1 de gol pası vermişti.

fanatik

Yorumlar