Emre Kılınç ısrarı

Beşiktaş'ın transfer listesindeki isimlerden Emre Kılınç için, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, siyah-beyazlıların sezon başında teklif yaptığını açı

Emre Kılınç ısrarı 11 Eyl 2019 20:42 468 Okunma

'ın listesindeki isimlerden Kılınç için, , siyah-beyazlıların sezon başında teklif yaptığını açıkladı. Tecrübeli hoca, "Emre sezon başı gidebilseydi bizim için iyi olurdu. Hemen yeni bir arkadaş kazandırabilirdik. Zaman ilerledikçe az kalınca Emre'yi verme şansımız olmadı. En son Beşiktaş istedi Emre'yi. Devre arası ne olur bilemeyiz! Şimdi Emre'nin yapacağı şey; gelecek burada kapasitesinin en üst seviyesine çıkacak. İlk yarıda mı gider? Sezon sonu mu gider? Ya da kulübümüzde mi kalır? Onun cevabını kendisi verecektir. Ama Emre çok iyi oyuncu, Transfer yapılacaksa zamanlaması iyi olmalı" ifadelerini kullandı.

HANCKO'YU iZLEDiLER
Beşiktaş'ın scoutları milli maç arasında boş durmadı. Finlandiya-Yunanistan maçında Pyry Soiri'yi beğenen siyah- beyazlılar, önceki akşam da Slovakya'nın 'ı deplasmanda yendiği maçı takip altına aldı. Scoutların Slovakların 21 yaşındaki sol beki David Hancko hakkında özel bir rapor hazırladıkları ve Avcı'ya sundukları ifade edildi.

Yorumlar