Erce Kardeşler harekatı

Altınordu’nun 25 yaşındaki file bekçisi Erce Kardeşler’in siyah beyazlıların transfer listesine dahil edildiği öğrenildi.

Erce Kardeşler harekatı 28 Mar 2019 21:59 552 Okunma

1. Lig'de play-off hesapları yapan Altınordu'da kaleci 'e, yolu gözüktü. Kırmızı-lacivertlilerde son yıllarda gösterdiği başarılı performansın ardından birçok Avrupa ve kulübünün radarına giren 25 yaşındaki kaleci için Beşiktaş'ın devrede olduğu öğrenildi. 'i kadro dışı bırakan, Karius'tan ise bir türlü verim alamayan siyahbeyazlıların, sezon biter bitmez Erce transferini noktalayacağı iddia edildi. Çağlar Söyüncü, , Barış Alıcı, Berke Özer ile Alican Özfesli gibi genç isimleri Avrupa ve Süper Lig'e kazandıran Altınordu'nun Erce Kardeşler için de yaklaşık 2 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirleyeceği ve başka kulübe satılması durumunda pay alacağı vurgulandı. ekibindeki kariyerine 2013-14'te başlayan Erce Kardeşler, bu sezon 26 karşılaşmaya çıkıp 2340 dakika görev yaptı.

Erce, sezon başında 'nın Standard Liege ekibiyle görüşmüş, prensip anlaşması sağlanmış ancak transferden son anda vazgeçmişti.

Yorumlar