Eyvallah Başkan

Şenol hoca, istediği transferleri takıma kazandıran Fikret Orman'a mesaj gönderdi.

Eyvallah Başkan 29 Jan 2016 02:41 1688 Okunma

Şenol hoca, istediği transferleri takıma kazandıran Fikret Orman'a mesaj gönderdi.

Yönetimin transferler konusunda kendisine çok yardımcı olduğunu söyleyen Şenol Güneş, “Sayısal olarak kalemizde eksiğimiz vardı. Mutlaka üç kaleci olmalıydık ve Boyko’nun gelişi bizi bir hayli rahatlattı. Savunmada ise bireysel beceriler bakımından aynı tip stoperlerimiz vardı ve özel durumlarda kullanmak üzere daha hızlı, agresif bir takviye istedik. Başkanımız ve yönetim sağolsunlar taleplerimiz doğrultusunda transferler yaptılar” diye konuştu.

Veli ile Tolgay’ın durumlarına da değinen tecrübeli çalıştırıcı, “Veli çok iyi duruma geldi. Ona özel bir çalışma programı belirledik. Kupadaki performansıyla hazır olduğunu bizlere gösterdi. Tolgay ise hızlı bir iyileşme sürecinde. Biraz daha zamanı var ancak ona ihtiyaç duyduğumuz anda hazır duruma gelecek. Şimdiden konuşmak erken. Onlar tam kapasite ile dönünce zenginlik daha da artacak” dedi.

Şampiyonluk yolunda maçların tatil edilmesi ya da stadın olmamasının bahane olamayacağını da sözlerine ekleyen Güneş, “Bundan böyle sadece futbolu düşünüp şampiyonluk yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Stat veya başka bir etkeni bahane olarak görmüyoruz. Sonuçta sahaya çıkıp şartlar ne olursa olsun kazanmaya devam edeceğiz. Önemli olan önümüzdeki maçları kayıpsız geçmemiz. Bunu gerçekleştirip hedefimize ulaşacağız” vurgusu yaptı.

Ligin haricinde Türkiye Kupası’nı da kazanmayı çok istediklerinin altını çizen kurt teknik adam, “Elbette önceliğimiz lig ancak kupayı da ihmal etmiş değiliz. O kulvarda daha çok oynamayan arkadaşlara şans vereceğiz. Çifte kupa ile sezonu tamamlamak başarımıza anlam ve değer katar” diyerek sözlerini noktaladı.

Fanatik

Yorumlar