Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi İçin Heyecan Dorukta

Trendyol Süper Lig'deki büyük derbi 5 Nisan Pazar günü oynanacak. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, dev derbide Yasin Kol'un hakem olarak atanmasından memnuniyet

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisi İçin Heyecan Dorukta 03 Apr 2026 16:29 30 Okunma

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş, 5 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Chobani Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, dev derbiyi hakem Yasin Kol'un yöneteceğini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, derbinin hakemi Yasin Kol ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"DERBİ ATMOSFERİNİ VE BASKISINI KALDIRABİLECEK BİR HAKEM"

A Spor'a konuşan Adalı, "Zorluk derecesi yüksek, derbi müsabakaları yönetmiş, bu atmosferi ve rakip takım baskısını kaldırabilecek bir hakemimiz. Merakla VAR'a atanacak hakemleri bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Adalı ayrıca güzel ve dostane bir karşılaşma olacağını belirtirken, hafta sonu siyah-beyazlıların Nevzat Demir Tesisleri'nde kamp yapacağını ve kendisinin de takımla birlikte olacağını söyledi.

YAZARLAR