Fikret Orman aday olacak mı? Kararını verdi! Beşiktaş son dakika haberleri
Medipol Başakşehir maçı ardından düzenlediği basın toplantısında görevi bırakma kararı aldığını açıklayan, ancak olağanüstü yönetim kurulu toplantısında istif
706 Okunma
Mart 2012'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan ve birçok kongreden zaferle ayrılan Fikret Orman'ın görevden ayrılmaya kararlı olduğu kaydedildi. Vodafone Park'ın yanı sıra 2 Süper Lig şampiyonluğu sığdırdığı 7.5 yıllık sürecin ardından görevi bırakmak isteyen Orman'ın önümüzdeki günlerde bu düşüncesini kamuoyuna ilan edeceği ileri sürüldü.
'TEK İSTEĞİM KONGRENİN BEŞİKTAŞ'A YAKIŞMASI'
Başkan Fikret Orman, olağanüstü seçimli genel kurulun siyah-beyazlı camiaya yakışır şekilde olması dileğinde bulundu. Kulüp dergisinin Ekim ayı sayısındaki yazısında siyah-beyazlıların gündemine ilişkin değerlendirmeler yapan Orman, "7,5 yıllık görevim süresince her zaman Beşiktaş menfaatlerini gözettim. Beşiktaş aşkıyla görevimi yerine getirmeye çalıştım. Hangi vasıfla olursa olsun kulübümüze hizmet etmekten her zaman gurur duyan birisi olarak tek isteğim, kongremizin Beşiktaşımıza yakışır bir ortamda gerçekleşmesidir. Şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar