FLAŞ FLAŞ! Vodafone Arena müjdesi
Vodafone Arena'da çatı bloğunun kaldırılma çalışmalarını takip eden Başkan Fikret Orman, bloğun kaldırılma işleminin sona ermesinin ardından BJK TV'ye açıklam
1358 Okunma
Vodafone Arena'da çatı bloğunun kaldırılma çalışmalarını takip eden Başkan Fikret Orman, bloğun kaldırılma işleminin sona ermesinin ardından BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.
Çatı bloğunun 27 metre yükseltildiğini ifade eden Başkan Fikret Orman şunları söyledi:“Mutluyum. Geç oldu ama kazasız belasız çatıyı kaldırdık. Artık sonraki işlemleri düşünmeye başladık. Koltuk montajına başlayacağız. 15-20 gün içinde zemine başlayacağız. Yavaş yavaş sona doğru gidiyoruz. Çatıda montaj işlerimiz olacak. Bazı sökümler yapılacak. 60 gün içinde localar ve bütün mekanları bitirmek istiyoruz. Çim serme işlemi de 75-90 gün sürecek. Çok yorulduk. Herkesin bilgisi yok ama fikri var. Biz burada bu kadar insan emek döküyoruz. Cumartesi, Pazar demeden gayret gösteriyoruz. İnşallah Allah bize açılmasını nasip etsin.”
Vodafone Arena Proje Müdürü Bertrand Grain, BJK TV’ye yaptığı açıklamada, biglift teknolojisini kullandıklarını ifade etti.
Bu tip bir biglift teknolojisinin dünyada ilk kez kullanıldığını belirtern Grain, “Biz halatları çatının çelik aksamlarının bir kısmını birlikte kaldırdık. Bu da dünyada bir ilk. Bugün en yüksek noktaya ulaştık artık. Çatının yarısını kaldırdık. Bundan sonra diğer yarısını kaldıracağız. Ondan sonra da çatı kaplanacak” dedi.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar