Flaş İddia...

Flaş İddia... 02 Mar 2015 13:30 556 Okunma

Atatürk Olimpiyat Stadı Tesis Müdürü takımımız hakkın çarpıcı iddialar ortaya attı.

İşte Tolga Yazıcı'nın İddiaları:

"Beşiktaş yeni stadını sponsor desteğiyle yapmasına rağmen 2 yıldır inşaatı bitiremedi. Beşiktaş hâlâ bizden yeni sözleşme istiyor. Bunu ilk kez size söylüyorum. Bir taraftan “Olimpiyat Stadı’nda oynamayacağım.” diyor, diğer taraftan 2015-2016 sezonunda UEFA Kulüp Lisansı alabileceği tek stadyum için el altından sözleşme yapmaya çalışıyor"

"Beşiktaş seneye ikinci yarıya kadar Olimpiyat Stadı’nda oynamak istiyor. Müthiş bir algı operasyonu yapıyorlar. Duyduğum bir husus; Aktifbank’la kredi anlaşması yaptılar. Aktifbank 100 milyon liralık kredi açmış, ama Beşiktaş’a para ödemesi yapmıyorlar. Stadyumun inşaatında hakediş usulü olarak ödeme yapıyorlar. Fayansçı geliyor işin faturasını Aktifbank ödüyor gibi. Bittiğinde hem Beşiktaş’a layık hem de ülkemiz adına modern bir stadyuma sahip olacağımızı düşünüyorum; ama ne zaman biter, onu bilemiyorum"

Bu çarpıcı iddialar karşısında yönetimimizin ne cevap vereceğinimerakla bekliyoruz. gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin.

Yorumlar