Gomez Bu Kez Sustu
Kara Kartal'ın Alman yıldızı Mario Gomez, derbilerdeki müthiş görüntüsünü Kadıköy'de sürdüremedi.
1901 Okunma
Yeni sezonda Beşiktaş’a transfer olmasının ardından Siyah-Beyazlılar’a kısa sürede uyum sağlayan ve attığı gollerle takımına hayat veren Mario Gomez, derbide bu kez Kartal’ın yüzünü güldüremedi.
Sarı-Lacivertliler’i sezonun ilk yarısında Olimpiyat Stadı’nda 3-2 yendikleri maçta 2 gol birden kaydeden ve şovuna 2-1 kazandıkları Galatasaray derbisinde 1 golle devam eden Alman futbolcu, dün 90 dakika forma giydiği Kadıköy’de etkili olmakta zorlandı.
Özellikle takım arkadaşlarından yeteri kadar pas desteği alamayan Gomez, Fenerbahçeli hücumcular tarafından başarılı bir şekilde marke edildi. Zorlu mücadelede 32 kez topla buluşan Gomez, rakip kaleyi 2’si isabetli olmak üzere 3 kez yoklamasına rağmen topu filelerle buluşturamadı.
Özellikle maçın 57’inci dakikasında Ricardo Quaresma’nın pasında rakip ceza alanı içerisinde topla buluşan Mario Gomez, sert bir şut gönderdi ama Volkan Demirel’i geçemedi. Mücadelenin ilk yarısında Quaresma, ikinci bölümünün ise son bölümünde Cenk Tosun ve Marcelo, müsait pozisyonlarda fileleri havalandırmayı başaramadılar.
Fanatik
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar