Göztepe'den Mario Gomez hamlesi

Sezon başında da Göztepe'ye transferi gündeme gelen ‘Alman Panzeri’ ile görüşmeler başladı. İzmir’e gelmeye sıcak bakan Gomez’de küçük sorunlar var

Göztepe'den Mario Gomez hamlesi 13 Ara 2018 17:37 415 Okunma

'de yönetim Ocak ayında taraftarlara "yılbaşı hediyesi" vermeye hazırlanıyor. Alman ekibi Stuttgart'ın formasını giyen için yeniden harekete geçen yönetim önemli yol kat etti. Ligin ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılarda yönetim sezon başında da gündeme gelen 33 yaşındaki futbolcuyla anlaşmak üzere. Forvete tribünleri ayağa kaldıracak bir ismi getirmeyi düşünen yönetim yıldız futbolcunun menajeriyle devamlı temas halinde. Gomez'in Stuttgart'tan ayrılması halinde Türkiye'ye bir kez daha gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
'ın da listesinde olan Gomez, Beşiktaş'ta 2015-2016 sezonunda forma giymiş 41 maça çıkıp 28 gol atmıştı.
Mario Gomez o sezon Beşiktaş'ta şampiyonluk sevinci yaşamıştı. gibi dünya devinde de 4 sezon top koşturan Gomez, İtalya'da ve ülkesinde Wolfsburg'da görev yaptı. Gomez 74 defa milli formayı terletti 30 gol attı.

KARİYERİ ÇOK PARLAK

Stuttgart'tan 2008-2009 sezonunda Bayern Münih'e 30-35 milyon Euro bonservisle transfer olan Masio Gomez, o dönem Amoroso'yu geçerek Bundesliga'da en yüksek bonservis ücretiyle transfer ücreti alan futbolcu olmuştu. O dönemde FC Bayern Münih'te 29 maça çıkıp 10 gol atan 4 asist yapan Gomez, atan şampiyonluk coşkusu paylaşmıştı. Gomez, Bayern Münih ile bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 Bundesliga ve bir de kupa şampiyonluğu yaşadı.

ALMANYA'DA DA GOLLERİ SIRALADI

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 2016-2017 sezonunda Bundesliga ekibi Wolfsburg'ta gorma giyen Gomez ilk sezonunda 37 maçta 18 gole imza attı. Geçen sezon ara dönemde Stuttgart'a transfer olan Alman futbolcu 16 maçta 8 gol 2 asistle oynadı. Bu sezon Stuttgart'ta 14 maça çıkıp 3 gol atıp bir asist yapan Gomez, 2018 Dünya Kupası'nda ise Alman Milli Takımı'nda 3 maçta görev aldı ve bir asist yaptı.

Yeni Asır

Yorumlar