Güneş'in muhtemel 11'i!
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 5. hafta maçında Beşiktaş bu akşam sahasında Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşı karşıya gelecek.
1856 Okunma
UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nun 5. hafta maçında Beşiktaş bu akşam sahasında Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşı karşıya gelecek.
Beşiktaş, Skenderbeu’yu yenmesi halinde gruptan çıkma yolunda çok önemli bir adım atacak. 4 puanlı Sporting’in, Lokomotiv Moskova deplasmanında galip gelememesi durumunda Kartal son maçlar öncesi 2. tura çıkmayı garantileyecek. Siyah-beyazlı takımın puan kaybı ya da Sporting’in deplasmanda kazanması halinde ise gruptan çıkacak takımlar son hafta belli olacak.
Kartal, Skenderbeu maçının son çalışmasını dün akşam yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.
Siyah-beyazlı hocanın yoğun maç trafiği nedeniyle Mario Gomez’i de yedeğe çekerek, Cenk Tosun’u ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor.
Beşiktaş:Tolga,Beck,Rhodolfo,Ersan,İsmail,Atiba,Necip,Olcay,Töre,Oğuzhan,Cenk
Milliyet
-
Fatih Coşkun Beşiktaş Bayer Münih’i nasıl yener
-
Mehmet Batuhan Afşarlı Nerde Bizim Beşiktaş
-
Turgay Malatyalı Zirve Aşkına
-
Mehmet Akif Altındağ YİNE YENİ YENİDEN
-
Yaşar Karal Lider Kalmak Önemli
-
Okan Yılmaz TOLGA ÖZ’’ÇIRAK’’
-
Emre Yıldırım İKİ SEZON BENZERLİĞİ VE SON HAKEM ATAMALARINDA AMAÇLANANLAR
-
Ali Osman Kızılışık ANKARA BEŞİKTAŞA DEPLASMAN DEĞIL!
-
Ali Aytekin Sistem Değişikliği








Yorumlar